Uutiset

Haluan Karva-Kaveriksi

Etsitkö yhteistä harrastusta lemmikkisi/eläimesi kanssa?

Oletko kiinnostunut vapaaehtoistyöstä?

Nautitko siitä kun ihmiset tulevat iloiseksi nähdessään lemmikkisi?

Haluaisitko olla eläimesi kanssa mukana jotain suurempaa?

-Jos vastasit näihin kysymyksiin KYLLÄ, olet oikeilla jäljillä!

Karva-Kaverit käyvät vapaaehtoistoimintana ilahduttamassa vanhuksia, kehitysvammaisia, lapsia ja nuoria lastenkodeissa, päiväkodeissa, kouluissa ja erilaisissa tapahtumissa. Suomen Karva-Kaverit ry kehittää myös eläinavusteista työskentelyä, jossa eläimen avulla tuodaan iloa ja vahvistetaan ihmisen terveyttä ja sosiaalista hyvinvointia, ehkäistään ihmisten hyvinvoinnin ongelmia ja tuetaan ongelmia kohdanneita ihmisiä.

Karva-Kaverit ovat ihan tavallisia vieraiden ihmisten rapsutuksista ja seurasta nauttivia, erilaisissa paikoissa tottumaan kulkeneita eläimiä, jotka tulevat toimeen myös muiden eläinten kanssa. Karva-Kavereilla ei ole ikä, rotu, koko tai muitakaan vaatimuksia, halu tehdä eläinavusteista vapaaehtoista suurella sydämellä riittää! <3

Erirotuiset, -kokoiset, -lajiset ja –ikäiset eläimet täydentävät toisiaan. Suurin osa Karva-Kavereista on koiria, mutta mukana toiminnassa on myös mm. kissoja, marsuja, frettejä, alpakoita, miniponeja ja suomenhevosia.

Ilmoittautumiset sähköpostilla os. rovaniemi@suomenkarvakaverit.fi (oma nimi, puhelinnumero, eläimen nimi ja laji)

Soveltuvuustestin hinta on 50€ ja se sisältää yhden eläimen testauksen, ensimmäisen vuoden (kuluva kalenterivuosi) jäsenmaksun, toimintapassin, eläimen liivin / nauhan ja vakuutuksen. Seuraavista saman talouden eläimistä maksu on 15€ per eläin. Kuitti maksetusta testimaksusta on esitettävä ilmoittautumisen yhteydessä, maksua ei palauteta vaikkei eläin läpäisisi testiä.

Testipaikalle saavutaan ilmoittautumaan puoli tuntia ennen testin alkua. Eläinten rokotukset ja loishäädöt tulee olla kunnossa. Testin suorittamisesta saa todistuksen ja eläin saa oikeuden käyttää yhdistyksen liivejä. Hyväksytysti suoritetun testin jälkeen jäsenelle ilmoitetaan alueen vierailut ja hänet lisätään oman alueensa Facebook ryhmään.